Revírnicke tajomstvo

peter64 - fotkapeter64, 2. marca 2011

ďalší z mojej edícii a kamaráta poľovníka

Suroviny

400-800 g
120 g
250 g
150 g
4 ks
60 g




Postup

  1. 1

    Odležané stehno z diviaka umyjeme,nakrájame na rezance a dusíme na oleji s cibuľou nakrájanou nadrobno.Pridáme soľ,korenie,feferóny,lečo a dusíme.Z vajec urobíme placku,ktorou prikryjeme na tanieri udusené mäso.

Diskusia k receptu

violetacamorova
Vyzerá to dobre, ale ja som divinu ešte nejedla, nemáme poľovníka v blízkej rodine, ale dal by sa možno použiť aj iný druh mäsa.
remcula
No nádhera, taky bych si dala, jen kde vzít tu divočinu.
maorka
nooooo super, práve včera som dostala asi kilo divočinky a môžem vyskúšať.. ukladám vyskúšam, díky....
turistka
-mäso z diviaka považujem po úprave za delikatesu, tento recept vyskúšam s doporučenou feferonkou, doteraz som tradične dávala mletú, štipľavú papriku, díky za recept, mäsko mám v mrazničke, tak ho niekedy pripravím




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia