Ražniči z prsíčiek v slaninovom kabátiku
Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 17. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na rovnaké 2 – 3 cm kocky.
- 2
Okoreníme a obalíme do tenkých plátkov anglickej slaniny.
- 3
Potom mäso vložíme do zapekacej misky alebo pekáča, pokvapkáme olejom, zaprášime hladkou múkou a zalejeme vývarom. Pečieme asi 10 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu