Ražniči na plechu

ivica - bez fotkyivica, 21. januára 2010
Ražniči na plechu
Foto: ivica

Sýte, pestré a chutné!

40 minút
na 220 °C

Suroviny

400-500 g
400-500 g
200 g
2 ks
2 ks
1-2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Mäso a pečienku nakrájame na kocky veľké asi 2x2 cm. Cibuľu a papriku na väčšie kúsky. Klobásu na kolieska, slaninu a zemiaky na kocky. Párky nakrájame na kúsky asi 4cm a na koncoch narežeme do kríža. Všetky suroviny okrem papriky zmiešame, dáme na plech, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a prikryté alobalom dáme piecť do trúby. Papriku pridáme neskôr, aby sa nerozvarila.

  2. 2

    Zemiakov dáme podľa počtu stravníkov a podľa chuti. Môžeme ich podávať aj samostatne, klasicky vo vode varené. Cibuľu ja osobne vopred trochu nasolím aby zmäkla.Len nesmieme nato zabudnúť pri solení surovín na plechu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia