Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke fotorecept
Foto: babav
Chutne ,rychlo pripravene lahke jedlo ,oblubene v mojej rodine.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pouzila som dva polotovary:cerstve ravioli plnene portabello hribami a hotovu taliansku omacku Alfredo( Bertolli ),baby spenat a (baby bello) hriby.Cesnak a korenie podla chuti.
-
2
Cerstvo pripravene ravioli ,ktore mozem kupit s roznymi plnkami. Tieto su naplnene plnkou z portabello hribov.
-
3
Na panvici som na masle oprazila postruhany cesnak ,potom pridala hriby ,sol ,cerstvo nastruhane cierne korenie a suche korenie z chili papriciek.
-
4
Po 5 minutach prazenia.
-
5
Pridala som Alfredo omacku ,nechala prejst varom ,odstavila som ju z ohna a pridala cerstve spenatove listy,ktore som uz nevarila ,iba zamiesala do horucej omacky.
-
6
Hotova omacka .
-
7
Ravioli som varila 5 minut .
-
8
Bez preplachovania v studenej vode som ich pridala rovno do pripravenej omacky.
-
9
Hotova porcia.
-
10
Este chutnejsie, posypane cerstvo nastruhanym parmezanom.
-
11
V reze.
Tym nehovorim, ze si nieco podobne raz za cas nespravim aj ja, ale nebudem to sem vesat...
Ostatne tvoje recepty su pekne, niektore mam aj ulozene v KK, takze je to dost sklamanie.
@babav hezké fotky a líbí se mi to.
@admin Je podla mna hanbou, ze to date na homepage este pod prve tri top recepty na takejto stranke.
@mesiar50 Ti co sa v kulinarstve malo vyznaju tu asi moc casto nezavitaju, kedze ich to nezaujima a ked, tak nech nie je vizitkou stranky z prvych receptov taky, co s varenim nema moc spolocneho.
a este sa nezaprie vo mne grammar nazi LOL: "Taki" sa pise s makkym "i" v mnoznom cisle
@Babav , neber toto cele osobne. Som presvedceny, ze by si toto jedlo zvladla urobit poctivo od piky. Mas tu kopec peknych receptov, ktorym tento nesiaha ani po paty.