Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke fotorecept

babav - fotkababav, 16. mája 2015
Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept)
Foto: babav

Chutne ,rychlo pripravene lahke jedlo ,oblubene v mojej rodine.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (alebo chilli)




Postup

  1. 1

    Pouzila som dva polotovary:cerstve ravioli plnene portabello hribami a hotovu taliansku omacku Alfredo( Bertolli ),baby spenat a (baby bello) hriby.Cesnak a korenie podla chuti.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cerstvo pripravene ravioli ,ktore mozem kupit s roznymi plnkami. Tieto su naplnene plnkou z portabello hribov.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na panvici som na masle oprazila postruhany cesnak ,potom pridala hriby ,sol ,cerstvo nastruhane cierne korenie a suche korenie z chili papriciek.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po 5 minutach prazenia.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridala som Alfredo omacku ,nechala prejst varom ,odstavila som ju z ohna a pridala cerstve spenatove listy,ktore som uz nevarila ,iba zamiesala do horucej omacky.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Hotova omacka .

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Ravioli som varila 5 minut .

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Bez preplachovania v studenej vode som ich pridala rovno do pripravenej omacky.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Hotova porcia.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Este chutnejsie, posypane cerstvo nastruhanym parmezanom.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    V reze.

    Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept) - obrázok 11

Diskusia k receptu

chutimi
Prosim ta, to naco sem davas recept, ktory je zalozeny na 2 polotovaroch? Tato stranka je o vareni, nie ohrievani!

Tym nehovorim, ze si nieco podobne raz za cas nespravim aj ja, ale nebudem to sem vesat...

Ostatne tvoje recepty su pekne, niektore mam aj ulozene v KK, takze je to dost sklamanie.
mijaita
@chutimi neni to recept, ale návod, inspirace a lákavá fotka k tomu. Tak proč ne? Mně se to líbí a uvařit to dokážu. Mnohdy je inspirace a návod i "dokonalý" recept, podle kterého bych nikdy nevařila, ale přesto je inspirující.
@babav hezké fotky a líbí se mi to.
1x babav
mesiar50
Pripravila si jednoduche, rychle a vabive jedlo.Taky co sa, len malo vyznaju v kulinarstve takyto recept urcite privitaju. ★ ★ ★ ★ ★
1x babav
babav
Dakujem @mijaita a @mesiar50 .Presne ste vystihli preco som recept pridala . Pre inspiraciu !Ravioli aj omacku si kazdy ,kto je zaujaty proti polotovarom ,moze uvarit vo vlastnej kuchyni .
1x babav
chutimi
@babav @mijaita @mesiar50 O akej inspiracii hovorite?! Ved takyto navod ("inspiracia") bol najskor napisany na obale tej kupovanej omacky alebo cestovin. Jedinou pridanou hodnotou su pekne fotky.

@admin Je podla mna hanbou, ze to date na homepage este pod prve tri top recepty na takejto stranke.

@mesiar50 Ti co sa v kulinarstve malo vyznaju tu asi moc casto nezavitaju, kedze ich to nezaujima a ked, tak nech nie je vizitkou stranky z prvych receptov taky, co s varenim nema moc spolocneho.

a este sa nezaprie vo mne grammar nazi LOL: "Taki" sa pise s makkym "i" v mnoznom cisle
editam
Nedávno som tu čítala komentár od @babidka že toto nie je stránka pre profi kuchárov, ale pre obyčajných ľudí, čo si tu vymieňajú recepty a inšpirujú sa. Ak si profík, nemáš tu čo hľadať. Aj keď ja mám iný názor :-)
1x babav
chutimi
@editam nie som profik, ale myslim, ze nejake zaklady uz mam. Bez ohladu na to, ako to tu obhajujes ty aj ini, na hodnoteni receptu vidiet, ze vacsina sa priklana k mojmu nazoru (vid. 1,5* z 5) A evidentne aj redakcia pochopila, ze asi urobili chybu, lebo tento recept uz na homepagi nenajdes, a vacsina receptov sa tu drzi qaj 3 dni pod roznymi kategoriami.

@Babav , neber toto cele osobne. Som presvedceny, ze by si toto jedlo zvladla urobit poctivo od piky. Mas tu kopec peknych receptov, ktorym tento nesiaha ani po paty.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia