Tento recept je úplne jednoduchý,ale zaroveň velmi chutný.
Postup
-
1
Múku zmiešame s práškom do pečiva a soľou a pomaly prilievame mineralnu vodu.Može byť aj obyčajná voda z kohútika.Vypracujeme mäkké cesto tak aby sa ešte lepilo na prsty
- 2
Pekáč vymastíme olejom cesto roztiahneme po pekáči a vlažnou rukou vyrovnáme jeho povrch.Nakoniec ho posypeme rascou.Pečieme v rúre pri teplote 220 C do zlatista
- 3
Upečený pokropte ešte vodou a nechajte vychladnúť pod utierkou.Nekrájajte ho je oveľa chutnejší ak si z neho budete len trhať.A možno bude lepsie ak rascu zapracujete už do cesta lebo z upečeného bochníka dosť pada.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Posúchy s cesnakom milujeme.