Raňajky Nedeľa

stefanm - fotkastefanm, 15. novembra 2010
Raňajky Nedeľa
Foto: stefanm

Dobré,slávnostnejšie raňajky.

5 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 dkg
1 ks
 zmes




Postup

  1. 1

    Vajíčko rozmiešame,osolíme,dochutíme zmesou byliniek a na tanieriku upečieme v mikrovlnej rúre.Podávame so sušenou šunkou (ja som použil schwarzvaldsku sunku z Lidlu) doplnené olivami,kapary,ky.uhorkou a pórom.Ako prílohu som pridal grahamové cesnakové tousty a čaj.

Diskusia k receptu

torticka
Môžeme aj my s Ježibabkou prísť na raňajky. Ale musíš dať ešte pivo.
stefanm
...@jezibabka1 ,@torticka - pokaziť si chuť tejto šunky pivom by,podľa mňa,bolo barbarstvo.Uvažoval som síce o tom ale radšej som zvolil dobrý,osviežujúci čajík...@michsamant - pekne,voňavé sníčky ti prajem.Ta šunka krásne vonia!...@enerrgizer - to je len taká chuťovka.Veľmi sa tým nezasýtiš.
stefanm
...mne sa snívalo,že ma napadli traja mafiáni a keď som sa bránil a do toho posledného som kopol (kung-fu kop) ta keď ty si vsávala tak si určite počula ako u nás zarinčal radiátor a ja mám teraz modrinu na nohe.
arasidka
Tak to som si mala čo otvoriť - v túto nočnú hodinu - hladná som tak, že neviem, kde budem spať :)))Nie je to mojím zvykom, ale obávam sa, že keď tu pobudnem ešte nejakú tú minútku, naozaj otvorím chladničku a odrežiem si plátok - dva - tri? oravskej slaninky!!! Uf, taký hriech!!! Som zvedavá, o čom sa mi bude po nej snívať.
jerica
tieto chutné raňajky , nemusí byť ani obložený chlebíček , hahaha




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia