Foto: monika955
50
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Práškový cukor, vanilkový cukor, vodu a Ceru necháme rozpustiť v hrnci za občasného miešania. Vzniknutú zmes necháme vychladnúť.
- 2
Sušené mlieko a kokos spolu zmiešame v osobitnej miske a pridáme do vychladnutej zmesi. Premiešame a na pár hodín vložíme do chladničky.
- 3
Zo zmesi formujeme guľky, do každej dáme lieskový oriešok, a obalíme v kokose (ja som ešte pridala drvené tortové oblátky, aby boli guľky chrumkavejšie).
- 4
Tip: Šupku z lieskových orieškov odstránime tak, ze ich zľahka opražíme na suchej panvici.
- 5
Dobrú chuť ! :)
Tiež raffaello:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Preto som tam nenapísala "Originál recept na Raffaelllo". Pekný deň.
Ak by som si v cukrárni objednal Raffaello a dostanem guľky s lieskovcom namiesto mandle, do takého podniku už viac nevkročím.
Tak to je už len na Vás. Mne ide hlavne o chuť, chcela som sa podeliť o chutný recept aj s ostatnými.