Foto: zuzananoskova
Jednoduché, rýchle, výborné a krásne farebné :-)
5 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Quinou uvarte podľa návodu. Dáme do kastróla, zalejeme vodou, asi 1cm nad a varíme priblžne 15 minút. Zvyknem odstaviť, prikryť pokrievkou a nechať chvíľu postáť. Potom premiešajte vidličkou, osoľte podľa chuti a pokračujte príprave k pokrmu.
- 2
Šupku z hokkaida pokrájajte na menšie kúsky, osmahnite na oleji, pridajte broklicové ružičky a restujte možno 5-10 minút.
- 3
Primiešajte ku quinoe a môžete podávať :-)
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
do tohto obilia najradšej pridávam rascu, majoránku a cesnak, zarestovaný na oleji. krásne sa chute podporia, vyskúšam aj s brocoli, podľa teba
himalájsku soľ môžeš vykúpiť ty :)
a potom som zisťovala, čo je na 2. obrázku to zvláštne sfarbené zelené, keďže v rcp sú ružičky brokolice, ale je to asi hlúbik, takže dnes to urobím s kuskusom, ale najbližšie vyskúšam s quinoou. Díki za recept.