Foto: mecom
Komerčný recept od šéfkuchára Petra Kulhányho
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto - hladkú múku, maslo, vajce, soľ - spolu dobre premiešame a necháme odležať 30 minút. Na plnku dobre premiešame všetky ingrediencie - kyslú smotanu, smotanu 33%, roquefort a vajcia - a na záver pridáme orestovanú šunku.
- 2
Po odležaní cesto rozvaľkáme a vystelieme ním okrúhlu formu, do ktorej vylejeme rozmiešanú plnku. Pečieme 30 minút na 180 °C a servírujeme s pripraveným šalátom zo sušených paradajok a čerstvého špenátu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu