Foto: hanee
Vyskusala som, co spravi hrncekovy kolac, ak do neho nepojde ziaden olej a tu je vysledok.
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Ako u vsetkych hrncekovych kolacikov, velmi jednoduchy:
- 2
Do misky nasypeme muku, kokos, cukor a kypriaci prasok. Trocha premiesame.
- 3
Prilejeme mlieko, puding a vyklepneme dve vajicka. Puding, som si nevarila. Za par centou som kupila hotovy v pollitrovom baleni z LIDLa, takyto:
- 4
Vsetko spolu vymiesame na hladku hmotu. Tu vylejeme na vymasteny a vysypany plech. Dame piect tak na 175° cca 25, 30 minut.
- 5
Mandarinky scedime. Marhulovy dzem som v miske nariedila so stavou z mandariniek, asi polovicku stavy som pouzila.
- 6
Hotovy kolac vytiahneme z truby, hned za horuca ho poprepichujeme sem tam vidlickou a natrieme na neho lekvarovu zmes. Na vrch posypeme mandarinkami. Nechame vychladnut, krajame, podavame, papame .o)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu