Puding na spôsob kokosovej pannacotty
Foto: droetker
Komerčný recept
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ešte potrebujeme: sitko
- 2
Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky.
- 3
Smotanu na šľahanie uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.
- 4
Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť.
- 5
Povrch pohárov ozdobíme ananásom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu