Foto: miomatka
Zdravý a chutný dezert, u nás doma zmizne vždy hneď ako ho pripravím ;-)
3
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pšeno pred varením sparíme horúcou vodou, aby sme ho zbavili horkosti.
- 2
Pšeno varíme v hrnci so štipkou soli v pomere s vodou 1:3. Po zovretí varíme na miernom ohni cca 20 min. Pšeno nemiešame, aby sa nepripálilo.
- 3
Po dovarení pridáme do uvareného pšena med, rastlinné mlieko (ja používam domáce) a ovocie, zmes vymixujeme dohladka a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu