Pšenovo-jablková kaša s orechmi
Foto: miomat
Zdravá raňajková kaša, v "hrnček var" pripravená bez námahy, stlačením tlačítka.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Jablko ošúpeme a nakrájame na kúsky (bez jadierok). Vložíme do "hrnček var" spolu s 10 orechmi a so štipkou soli. Zalejeme vodou po rysku "Min".
- 2
Pšeno sparíme vriacou vodou, necháme odkvapkať a prisypeme do "hrnček var". Zavrieme, zapojíme do siete a stlačíme tlačidlo "Mash/Soup".
- 3
Za 25 minút prístroj zapíska a je hotovo. Kašu rozdelíme do misiek, posypeme škoricou a posekanými zvyšnými orechmi.
Tiež pšenová kaša:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu