Pšenová kaša
Pšenová kaša

Pšenovo-jablková kaša s orechmi

miomat - fotkaMioMat, 21. októbra 2021. Komerčný recept.
Pšenovo-jablková kaša s orechmi
Foto: miomat

Zdravá raňajková kaša, v "hrnček var" pripravená bez námahy, stlačením tlačítka.
Zdroj: mamigo.sk

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
na 100 °C

Suroviny

1,5 odmerky k MioMatu
14 ks
1 ks
štipka




Postup

  1. 1

    Jablko ošúpeme a nakrájame na kúsky (bez jadierok). Vložíme do "hrnček var" spolu s 10 orechmi a so štipkou soli. Zalejeme vodou po rysku "Min".

  2. 2

    Pšeno sparíme vriacou vodou, necháme odkvapkať a prisypeme do "hrnček var". Zavrieme, zapojíme do siete a stlačíme tlačidlo "Mash/Soup".

  3. 3

    Za 25 minút prístroj zapíska a je hotovo. Kašu rozdelíme do misiek, posypeme škoricou a posekanými zvyšnými orechmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia