Pšenová kaša s medvedím cesnakom

thanita - fotkathanita, 19. apríla 2012

Tento recept mi poradila moja známa.Teraz je práve čas kedy rastie medvedí cesnak ,preto ma to potešilo a podelím sa aj s vami.A hlavne Zobraziť celý popisTento recept mi poradila moja známa.Teraz je práve čas kedy rastie medvedí cesnak ,preto ma to potešilo a podelím sa aj s vami.A hlavne je to veľmi rýchle a chutné.

Suroviny

 strúhaný




Postup

  1. 1

    Pšeno uvedieme do varu (asi dvojnásobné množstvo vody) spolu s 1 lyžicou soli.Krátko ho varíme a potom ho necháme prikryté napučať. Zatiaľ si na panvici rozohrejeme olej a osmažíme cibuľku. Medvedí cesnak si dobre umyjeme a nadrobno pokrájame.Všetko spolu vmiešame do hotového napučaného pšena. Na tanieri to môžeme posypať strúhaným syrom.

Diskusia k receptu

jurka
Musim vyskusat. Medvedi cesnak mam velmi rada. Skoda, ze sezona je tak kratka...
ateva3
Receptík vyzerá zaujímavo. Prosím, kde rastie medvedí cesnak v okolí Dubnice? Pátram po ňom už roky a stále nič. Veľká vďaka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia