Provensálske kuracie medailóniky s medom

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 26. septembra 2013

inšpirované jednou šikovnou dievčinou z tohto fóra, upravila som iba množstvá a niektoré prísady

5-6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

4 ks
7 lyžičiek
5 lyžičiek
4 lyžičky
4 strúčiky
1 lyžička
1 lyžička
1/2 lyžičky
7 lyžíc




Postup

  1. 1

    Zo všetkých prísad pripravíme marinádu.

  2. 2

    Kuracie mäsko očistíme, nakrájame na väčšie kusy, trošku naklepeme a ukladáme do marinády aspoň na 24 hodín.

  3. 3

    Na mierne omastenej panvici vypražíme kuracie kúsky a podávame hneď s hranolkami.

Diskusia k receptu

mariamka
marinada vyzera byt ozaj chutna, same dobre veci, ktore k sebe pasuju, robila som podobne kridelka, prsia su trochu suchsie ale ked sa opekaju tych povestnych 6 min, tak su v pohode :) inak dobre by bolo spomenut tu "sikovnu dievcinu" je to dobrym zvykom tu na vareche a iste to dotycnu potesi .. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia