Prípitok z brandy a gaštanov
Marián Žuffa
šéfkuchár reštaurácie Kursalon v Trenčianskych Tepliciach, 12. februára 2012
šéfkuchár reštaurácie Kursalon v Trenčianskych Tepliciach, 12. februára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mascarpone spolu s brandy vymiešame na krém, pridáme na jemno nastrúhané gaštanové pyré a s pomocou metličky spolu premiešame.
- 2
Hladký krém nastriekame do pohárov na jednotlivé porcie. Necháme pár minút vychladiť.
- 3
Pred podávaním ozdobíme čokoládovou trubičkou a čerstvou mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu