Prípitok z brandy a gaštanov

Marián Žuffa
šéfkuchár reštaurácie Kursalon v Trenčianskych Tepliciach, 12. februára 2012
Prípitok z brandy a gaštanov
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

200 g
150 g
2 PL
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Mascarpone spolu s brandy vymiešame na krém, pridáme na jemno nastrúhané gaštanové pyré a s pomocou metličky spolu premiešame.

  2. 2

    Hladký krém nastriekame do pohárov na jednotlivé porcie. Necháme pár minút vychladiť.

  3. 3

    Pred podávaním ozdobíme čokoládovou trubičkou a čerstvou mätou.

Diskusia k receptu

danielas
Budem asi musieť vycestovať do tých Trenčianok....samé fajnovôstky tam vyrábajú...
ejta
to môže byť dobré aj ako plnka do torty....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia