Komentáre k receptu:
  • kukulienka71 - fotkakukulienka71 4. januára 2014 o 12:25

    Ukladám do KK,ďalšie prekladané v mojej zbierke a ešte k tomu s klobáskovou plnkou,to musé byť mňamka!Ja robím už len prekladané,chutia nám najviac.Veľmi dobrý nápad,dala som5*a v tom momente asi dal niekto 1*,lebo sa objavili len 3*.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 4. januára 2014 o 12:45

    Milá Ibyke, napiekla si okúzľujúce pagáčiky.Musia byť krehké a lahodné.
    @zareaguj
  • valeri - fotkavaleri 4. januára 2014 o 12:49

    Určite ich vyskúšam, s klobásovou plnkou som ich ešte nepiekla.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarelef 4. januára 2014 o 12:52

    no,taketo som este nepiekla,s klobaskou,dobrota,budu dalsie na rade,ktore upeciem a to rovno z dvoch davok,dcera si nosi na internat:)5*
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmia123 4. januára 2014 o 13:01

    prudko jedle,veru by som si dala aj po tom obzerstve co bolo,chvalabohu uz je po.
    @zareaguj
  • medovnicek - fotkamedovnicek 4. januára 2014 o 14:03

    som veľmi rada, že si sem ten recept pridala, jeden z mojich synov je pagáčikový a takéto som mu ešte nepiekla, teraz bude mať narodeniny, tak sa mi tento recept veľmi zíde:)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardusan95843 4. januára 2014 o 14:18

    Krásne a určite chutné pagáče. V krátkej dobe vyskúšam, pridávam *****
    @zareaguj
  • tetrisss - fotkatetrisss 4. januára 2014 o 14:29

    Tak klobasou prekladane pagace...to by ma nenapadlo, to musi byt k dobremu vinku nieco uzasne.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcucoriedkajp 4. januára 2014 o 14:39

    Určite skúsim:)
    @zareaguj
  • tatranka - fotkatatranka 4. januára 2014 o 16:06

    Krásne,pagáčence.
    @zareaguj
  • daguska - fotkadaguska 4. januára 2014 o 16:38

    Urcite vynikajuce, takyto recept sa isto zide...
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 16:47

    @kukulienka71 , som rada, že si tieto pagáčiky zaradila do svojej zbierky.
    sú naozaj výborné a pre chlapov ako stvorené, ak milujú pikantné :-)
    dakujem za uznanie i 5*****
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 16:50

    @mesiar50 - lacikám drágám, sú vynikajúce, pikantné, mäkkučké i chrumkavé zároveň, ako stvorené k vínku.
    niet nad lístkové kysnuté pagáčiky.
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 16:52

    @valeri , poteší ma, ak vyskúšaš aj tieto s klobásovou plnkou - budeš určite spokojná :-)
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 17:19

    @elef , len upeč z dvoch dávok hned, s klobásou je to neskutočná dobrota :-) a rýchlo sa míňa.
    dakujem za pochvalu.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 17:22

    @mia123 , sú prudko jedlé aj po nedávnom obžerstve:D
    verím, že by si si ich dala.
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 17:22

  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 17:29

    @medovnicek , no super, že jeden syn je pagáčikový, k narodeninám budú veru skvelé :-)
    som rada, že sa ti recept zíde a prišiel vhod.
    dakujem.
    @zareaguj
  • janka5 - fotkajanka5 4. januára 2014 o 18:06

    mnamky dala by som si ukladam receptik
    @zareaguj
  • brambora - fotkabrambora 4. januára 2014 o 18:18

    no s tym by som si splhla veru... recept sa mi paci. stalo by sa nieco keby som len klasicky piekla na 180C bez toho ventilatora? lebo ja s nim nemam dobre skusenosti, vacsinou mi vsetko rychlo zhorelo s nim. dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 18:49

    @dusan95843 , budem veľmi rada, ak v krátkej dobe vyskúšaš :-)
    dakujem za pochvalu i za 5*****
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 18:52

    @tetriss , áno k vínku je to niečo úžasné, všetci chvália teraz doma, i návšteva - a pýtajú si receptík.
    tvoje uznanie ma zvlášť teší :-)
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 18:54

    @tatranka , - martuska milá, hej krásne sú :-)
    tvoja pochvala mi dobre padne.
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 18:55

    @daguska , som rada, že sa ti môj recept zíde, sú vynikajpúce :-)
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 18:59

    @janka5 , veru mnamky :-)
    dakujem za uloženie do kk.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 19:04

    @brambora , nemusíš piecť na funkcii ventilátor.
    ak budeš piecť len na funkcii dolný a horný ohrev bez ventilátora, potom zvýš teplotu aspoň na 200 stupňov C, lebo kysnuté lístkové cesto sa musí piecť pri vyššej teplote, skús len tých 20 minút, ale skontroluj už po 15-tich minútach - odsleduj pozorne, lebo každá trúba pečie inak.
    iste si s týmito pagáčikmi šplhneš :-)
    dúfam, že som pomohla :-)
    dakujem ti :-)
    @zareaguj
  • hubata - fotkahubata 4. januára 2014 o 19:11

    Tak a mám zasa o jeden pagáčikový recept viac vďaka tebe @pusta : môže to byť niečo úžasné a pri najbližšej príležitosti upečiem takéto. Máš ich krásne upečené, také musia byť chrumkavé, pikantné - no jedna báseň k vínčisku. Si šikuľka nielen do pečenia, ale aj fotenia. Ešte máš aj moju cibulákovú súpravu kde tieto pagáčiky neskutočné vyniknú. Vďaka za recept, popis a už aj ho ukladám pre inšpiráciu do KK.
    @zareaguj
  • brambora - fotkabrambora 4. januára 2014 o 19:25

    Dakujem, pomohli ste. Skoda, ze ste recept nepridali skor. Mohla som zajtra upiect k mojim meninam, no uz som kupila suroviny na syrove pagaciky, ale urcite pride prilezitost a upeciem aj tieto. ;-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 19:32

    @hubata , neskutočne si ma potešila, ved od "spredvianoc" beží teraz čas zabíjačiek a dobrá údená domáca klobása sa teraz nájde všade :-)
    a pagáčikysú chrumkavé, pikantné, lístkové - skvelá korčuľa k dobrému vínčisku, ktoré sa s nimi vynikajúco šmýka dolu hrdlom :D
    jedna báseň :-)
    no toto - teší ma, že máme rovnakú cibulákovú súpravu :-)
    dakujem za uloženie do kk, tvoje uznanie ma veľmi teší.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 4. januára 2014 o 19:36

    @brambora , som veľmi rada, žže som pomohla :-)
    škoda, že nebudeš mať práve k meninám, ku ktorým ti prajem úprimne z celého srdca NAJ, NAJ, NAJ...všetko!!!
    neboj, príležitostí bude až-až, čoskoro začnú fašiangy...uži si s radosťou svoju oslavu!
    dakujem.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaluss44 4. januára 2014 o 19:38

    mňam vyzerajú krásne chrumkavo, pikantné sa u nás môže, takže iste vyskúšam, podobne robievam oškvarkové, ukladám si Tvoj rcp
    @zareaguj
  • mariamka - fotkamariamka 4. januára 2014 o 19:46

    uz ta klobasa vyzera na zjedenie, a pagace paradne, nerobili sme nikdy s klobaskovou plnkou a uz na pohlad musia chutit chrumkavo, ulozene, opetkovane :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmanya 4. januára 2014 o 19:54

    no ale dráždiš, to sa nedá len uložiť a vyskúšať.
    @zareaguj
  • havino - fotkahavino 4. januára 2014 o 20:57

    jej, tak tie spievajú, ako sa povie, ukladám do foroty, príde čas, pekné sú
    @zareaguj
  • honestka - fotkahonestka 4. januára 2014 o 21:43

    okrem tych skvarkovych, ktore sme pekavali dlho asi najradsej je na tejto stranke teraz vela vybornych receptov na slane pecivo a pagaciky s roznymi naplnami a niekedy sa tazko vybera, ktory je najlepsi, pretoze zalezi aj od momentalnej chuti. Tento tvoj napad je tiez skvely a vyzeraju ozaj chrumkavo yummy.
    Zelam ti pekny a zdravy Novy Rok
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 4. januára 2014 o 22:15

    Uz na pohlad chutne pagaciky...Snad by mi nahradili oskvarkove, kedze oskvarky nemam a klobasky mam este v mraznicke...A uzi si toho mixera :-).
    @zareaguj
  • nyja - fotkanyja 5. januára 2014 o 00:17

    tak tieto pagáče nemajú chybu, len preglgam naprázdno :-) Pagáče robievam škvarkové, ale klobásové mi nikdy nenapadli upiecť... čím skôr idem do toho! Díky
    @zareaguj
  • babkamt - fotkababkamt 5. januára 2014 o 08:04

    Tvoje pagáče ma dostali. Robievam rôzne pagáče , no tento recept s klobásou nepoznám. Ukladám do kk , tebe dávam 5 *****.
    @zareaguj
  • abdul - fotkaabdul 5. januára 2014 o 09:17

    Máš 5*. Dobre to vyzerá. Mám klobásové gule v chladničke, len sú ešte čerstvé. Vyskúšam mierne popiecť a zapagáčovať. Na vrch kydnem rascu, nech aj susedia zavoňajú.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 09:36

    @luss44 , áno, sú chrumkavé, pekne nalístkované a aj pikantné.
    poteší a, ak vyskúšaš :-)
    dakujem za pochvalu a uloženie do kk.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 10:39

    @mariamka , bola to úžasná domáca údená pikantná klobáska, dostala som z nej slušnú ochutnávku, časť som použila takto :-)
    budem rada, ak spravíč :-)
    dakujem za uloženie i opäťkovanie :D
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 10:42

    @manya , som rada, že dráždim :-)
    dakujem za uloženie do kk a poteší ma, ak vyskúšaš.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 10:44

    @havino , to som rada, že spievajú :-)
    dakujem za pochvalu i uloženie.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:21

    @honestka , ozaj sú chrumkavé a yummy.
    dakujem za uznanie :-)
    @hanka , aj ja tebeželám krásny , šťastný a úspešný &nový rok 2014 vo všetkom!!!
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:21

    @honestka , ozaj sú chrumkavé a yummy.
    dakujem za uznanie :-)
    @hanka , aj ja tebeželám krásny , šťastný a úspešný &nový rok 2014 vo všetkom!!!
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:25

    @j änger, užívam si výhru, kutrujem rôzne mäsko, dokonca už nekrájam cibuľu, ale kutrujem a neplačem pri tom :-)
    odporúčam aj tebe do toho mixéra klobásky a čím skôr do toho :D
    dakujedm ti @j anka za milé želanie i za pochvalu.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:28

    @nyja , som rada, že pregĺgaš, tak čím skôr do toho! :-)
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:29

    @cucoriedkajp , poteší ma, ak aj ty vyskúšaš. :-)
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:32

    @babkamt , aj ja robievam pagáče rôzneho druhu, som rada, že ťa tieto moje dostali :-)budem rada, ak vyskúšaš.
    dakujem za uloženie do kk i za 5*****
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 11:36

    @abdul , som veľmi rada, že ťa zase vidím. môžeš, ale nemusíš tie klobásové gule predpiecť.
    to posypanie týchto pagáčov rascou je skvelý nápad, budú krásne rozvoniavať až u susedov :-) :D
    dakujem ti za uznanie i 5*
    @zareaguj
  • nonna - fotkanonna 5. januára 2014 o 12:02

    Ja takéto slanosti milujem, viem sa ich dojesť do puknutia. A občas sa dá zhrešiť aj s klobáskou, i keď možno by sa dala spraviť plnka aj hubová so syrom alebo trochou oškvarkov napríklad. Cesto s cmarom a jogurtom je dobré, ja by som ešte vymenila aj múku za nejakú zdravšiu a chutnejšiu. Chválim a ukladám do KK!
    @zareaguj
  • elisticka - fotkaelisticka 5. januára 2014 o 12:25

    pre mna zakazane .--:-( ale su nadherne :-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 12:30

    @nonna , aj my priam milujeme rôzne slané pečivo a oškvarkové a klobásové pagáčiky obzvlášť :-)
    varírovať môžeš podľa vlastnej vôle, ako sa ti len zachce.
    ale tieto by som nechala tak, ako sú, lebo ide o špecialitu madarskej kuchyne, síce tam ich robia najčastejšie s mliekom alebo kyslou smotanou - tá spôsobí krásne držanie tvaru :-)
    domáci jogurt a cmar je už moja vlastná vychytávka.:-)
    múku som prihliadnuc k základnému receptu ponechala hladkú extra špeciál 00. táto kombinácia sa mi veľmi osvedčila.
    tiež si musím dávať pozor, lebo sa viem dojesť do prasknutia aj ja :D
    proti tvojmu gustu však žiaden dišputát.
    dakujem.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 5. januára 2014 o 12:32

    @elisicka , to mi je naozaj veľmi ľúto.
    aj tak si skvelá, že si pochválila.
    dakujem
    @zareaguj
  • ywett - fotkaywett 5. januára 2014 o 14:22

    aj mne sa páčia, hneď by som si teraz dala k čaju:)
    @zareaguj
  • hannah22 - fotkahannah22 5. januára 2014 o 16:53

    pochútka... uložené... skvelé.... 5*.... :))
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 6. januára 2014 o 08:12

    @ywett , som rada, že sa ti páčia, verím, že by si si hned teraz dala k čaju :-)
    dakujem za pochvalu.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 6. januára 2014 o 08:14

    @hannah22 , áno, skvelá pochúťka to je.
    dakujem za pekné hodnotenie, uloženie do kk i za 5*****
    @zareaguj
  • eviana - fotkaeviana 6. januára 2014 o 16:04

    Krásne pagáčence si napiekla @pusta milá. Videla som dávnejšie recept na klobásové pagáčiky na nejakej maďarskej stránke, ale tie neboli prekladané, takže nelístkovali ako tieto Tvoje fajné. Zatiaľ som ich nerobila, len sa na ne chystala, ale ak sa na to dám, určite ich spravím podľa tohto Tvojho receptu, veľmi sa mi páči, to cesto s pridaním jogurtu muselo byť fajné. Veľmi chválim, mňam, 5* Ti za ne rada dám :)
    @zareaguj
  • sracz - fotkasracz 6. januára 2014 o 18:57

    ... no toto?!? Nádherná predstava chutí a vôní, milá @pusta ma povzbudzuje k nasledovaniu! Ale aj pre tento Tvoj výrobok platí otázka, ako pre podobné dobroty: "Určite výborný doplnok k vínku, ale bude sa hodiť aj ku drienkovici, slivovici a inej Ici?"
    @zareaguj
  • majkahra - fotkamajkahra 7. januára 2014 o 00:14

    ...nemám slov,prudko nebezpečne jedlé.Určite vyskúšam.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 7. januára 2014 o 07:08

    @eviana , receptov na klobásové pagáčiky je viac, sú rôzne a dovolím si tvrdiť že sú do jedného veľmi chutné. mám ich vo svojej zbierke maďarských receptíkov niekoľko, ale lístkové nám chutia najviac.
    jogurt a cmar je moja vlastná vychytávka a oplatila sa - vrelo odporúčam :-)
    dakujem ti za pochvalu a 5*****
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 7. januára 2014 o 07:11

    @majkahra , vyskúšaj a budeš mať slov :-) len pozor na pikantnosť :-) sú nebezpečne prudko jedlé.
    dakujem za uznanie.
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 7. januára 2014 o 07:17

    milý@sracz - ferikém drágám, nuž či sa tieto klobásové pagáčiky hodia k aromatickej drienkovici, slivovici...inej ICI - to veru neviem, musíš skúsiť a povieš mi potom :-)
    avšak je to nádherná kombinácia vôní a chutí, k vínku zaručene, to ti garantujem.
    teší ma, že ma budeš nasledovať :-)
    dakujem za krásne ocenenie.
    @zareaguj
  • iva63 - fotkaiva63 9. januára 2014 o 18:41

    krásne pagáčiky, určite vynikajúce ako všetky od Teba...vieš milá @pusta , že doteraz ma žiadny z tvojich receptov nesklamal?!...tak veľmi rada vyskúšam aj tieto klobáskové pagáčiky...krásny recept, veľmi podrobne spracovaný, chválim a kk
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 10. januára 2014 o 07:13

    milá@iva63 , to je pre mňa veľká pocta od teba, že všetky recepty odo mňa sú vynikajúce :-)
    teší ma, že ťa doteraz žiaden z mojich receptov nesklamal a že aj tieto klobásové pagáčiky považuješ za krásne a vyskúšaš ich :-)
    dakujem za úžasné uznanie a uloženie do kk.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkupecova 8. marca 2014 o 12:19

    Naaadherne,za chvilu aj budu otestovaneee co sa tyka chuti,lebo uz su vo faaaze posledneho kysnutia.Za 15 min.idu do rury!!!!! Na dnesnu oslavu ako stvorene..... velmi pekne popisany receptiiiik...Dakujem,ked ochutname ,napisem....a uz su aj ulozene v KK
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkupecova 8. marca 2014 o 13:16

    Pagace upecene,aj ochutnane...... v zivote som nejedla lepsie pagace!!!!!su fantastickeeeee....doporucujem vyskusat,su bozskeee... ****************************************************
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 8. marca 2014 o 17:56

    @kupecova , joooj, to ma nesmierne teší :-)
    dakujem za úžasnú správu.
    @zareaguj
  • amelie - fotkaamelie 5. januára 2015 o 13:53

    krásne pagáčiky, ukladám do KK:-)) určite sa ocitnú na našom stole, ďakujem:-)))
    @zareaguj
  • pusta1 - fotkapusta1 7. januára 2015 o 07:12

    @amelie , či som ťa len dlho nevidela...vitaj späť:-)
    tvoja pochvala ma úprimne teší :-) vážim si to od teba.
    poteší ma, ak sa tieto pagáče ocitnú na vašom stole.
    dakujem za krásne hodnotenie a uloženie do KK.
    @zareaguj
     1x pusta1


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist