Foto: lenkac
Vhodné na večeru. U nás vždy zabodujem :)
1-2
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle (aj troška oleja, ak je potrebné) si opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak a na strednom ohni ich karamelizujeme (cesnakom som nešetrila).
- 2
Keď je základ hotový, pridáme droždie. Keď je droždie roztopené, pridáme horčicu, soľ a čerstvo pomleté korenie.
- 3
Posledný krok je pridanie vajíčok. Smažíme, kým praženica nie je podľa našej predstavy (hustota).
- 4
Na ozdobenie som použila na tenučko nakrájanú anglickú slaninku, ktorú som položila ešte na horúcu praženicu. Prílohou akékoľvek pečivko.
- 5
Niekedy pridávam aj bylinky (podľa nálady).
- 6
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aj náš psík sa zalizuje..tomu robím bez cibule..