Pohánkové fašírky
Foto: hviera
Skúšam rôzne kombinácie, jedlo má byť zmena :)
60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pohánku a quinou uvaríme. Po uvarení rozmixujeme, ja som pridala ešte vňaťku mladej cibuľky - len pre spestrenie - môžete vynechať :)
- 2
Po rozmixovaní pridáme soľ, provensalské korenie a vajce, vymiešame. Ak máte pocit, že je cesto príliš mäkké, a ťažko sa bude na panvici obracať, tak je možné pridať kukuričnú strúhanku, alebo kľudne ľanovú alebo inú múku.
- 3
Pečieme na panvici, do zlatista. Podávať ako klasické fašírky. Ja som podávala so zemiakmi a šalátom z cvikly.
Tiež fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu