Foto: jamesdarmody
Ešte v živote som nejedol pohánku a tak som si povedal, že to skúsim a niečo vymyslím.
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prepláchneme pohánku a dáme variť na cca 10-15 minút.
- 2
Zatiaľ na miernom plameni osmažíme cibuľu, bazalku a pažítku. Po chvíli pridáme brokolicu, kukuricu a hrášok.
- 3
Nakoniec ozdobíme reďkovkou a vychutnáme si jedlo :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
farebne si navaril, pekne odfotil :-)
a rozprávku Soľ nad zlato si čítal? :-)
Vdaka za inspiraciu -veru davo som ju uz nerobila:-) :-) :-) :-) Prijemny den a dobru chut.
A @safran , zdá sa, že on tú rozprávku čítal, lebo soľ si cení a šetrí..... :-)