Plnka z pečeňovej paštéty

mesiar50 - fotkamesiar50, 30. apríla 2013
Plnka z pečeňovej paštéty
Foto: mesiar50
4
porcie
40 minút
príprava
70 minút
na 200 °C

Suroviny

minimum
1 dcl
4 krajce celé
cca 2-4 dcl
20 lístkov
4 ks
2 ks
1 ks
3 ks
minimum
minimum




Postup

  1. 1

    Cibuľu si opečieme na oleji.Keď je cibuľa usmažená pridáme nasekanú zeleninovú vňať trochu popražíme aj tú.Ďalej pridáme pečeňovú paštétu Túto masu rozpustíme na miernom ohni.Do rozpustenej paštéty dám vyždímaný chlieb už vopred namočený v mlieku.Všetko premiešame a pridáme trochu korenia a vegetky,alebo soľ ,ale opatrne keďže paštéty sa miešajú z koreninami a soľou.Ďalej pridáme dve rozmiešané vajcia a nakoniec primiešame uvarené posekané vajcia.Premiešame a natrieme na meso potom zrolujeme.Dáme piecť.DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJEM

    Plnka z pečeňovej paštéty - obrázok 1

Diskusia k receptu

tothka
@Mesiar , vitaj na Vareche, vidím že toto je tvoj prvý pridaný recept a zrejme si sa trošku ponáhľal, bolo by dobre trošku popísať aj to vykosťovanie kurčaťa, určite by si tým mnohým pomohol ako na to. A prosím ťa čo si urobil s varenými vajcami?
Prajem ti veľa vydarených receptov a verím, že sa ti tu bude páčiť.
vevuska53
kurča sa začína vykosťovať na chrbte, postupuje sa pomaličky až ostane len skelet, chce to čas a trpezlivosť,ale roláda z vykosteného kurčaťa nemá chybu
mesiar50
radox1-zdravím konečne som to už spravil,je to asi najrýchlejší spôsob
vykosťovania aspoň stých troch čo poznám srdečné vďaka
mesiar50
@vevu ška53
že kurča sa kde má začať vykosťovať to si určí predovšetkým jedinec
ktorý postup mu vyhovuje je na to xxxxxxxxxx spôsobov
jeden si pozri na mojom amaterskom videu na ktorom to robím druhý raz a uisťujem ťa,že keď položíš celú kravu predomňa hravu ju vykostím dokonca som súkromným osobám najprv odporazil dobytok a potom som to musel vykostiť do balíčkov a samozrejme ošípané,barany,koňa raz vtedy som robil na sanitnom bitúnku toho som šanoval ,odporazill ho potom kolega,kozy sme porážali a na druhý
deň sa to vykosťovalo,ale naučil som sa tiež niečo nové ten pepino je macher.Keď má človek k tej práci vzťah a rád to robí naučí sa to po čase samozrejme treba prax ja pracujem u mäsiarov vkuse od 77 roka
keď som nastúpil do NITRY za učňa
mesiar50
dobrý deň varecháči predstavujem vám ďalší môj ,,výtvor´´
je to krátke video dvoj minútové ako sa vykosťuje kura


stehienko




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia