Plnený bravčový bôčik fotorecept

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 27. marca 2011
15 minút
príprava
100 minút
na 175 - 250 °C

Suroviny

4 ks
  na podliatie
Príloha :




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny - bôčik ( narezaný z jednej strany,aby sa vytvorila kapsa ) , cibuľu,slaninu,vajíčka,pór,brokolicu a kápiu.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pripravíme si redšiu praženicu - osmažíme slaninu,cibuľu,pridáme vajíčka.Nesolíme.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme zeleninu - pór,brokolicu a kápiu.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zmesou naplníme bôčik... a zašijeme niťou.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Preložíme ho na pekáč.Medzitým si pripravíme marinádu z grilovacieho korenia a oleja.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Bôčik natrieme marinádou ,podlejeme vývarom,zakryjeme druhým plechom a dáme ho piecť na 250 stupňov / 30 minút.Potom teplotu znížíme na 175 stupňov / 60 minút.

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Počas pečenia dávame pozor,aby nám neprihorel,takže ho polievame a podlievame vývarom.Nakoniec navrch natrieme cesnakovú pastu a zapečieme .

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť !!!

    Plnený bravčový bôčik (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

voz12
mám rada takéto nezdravé jedlá,sú výnimočne chutné a lákavé
ancicka
Na obrazku vyzera strašne lákavo...pripájam sa k @voz12 ,...@cinka ,dnes písala:podme si posielať len zdravé rcp.Neviem,neviem,či tento k ním patrí...Mojí chlapi ho majú radi na studeno.
lyali
Vydarený plnený bôčik. Na tanieri vyzerá skvelo - tanier, teda jeho obsah hrá všetkými farbami a preto mi pripomína jar a či pre niekoho nezdravý, ale fajná bašta. A zeleninkou obložený je :-)
diabambulka
fíha, nezostalo no tak toto by som si dala hneď, pekne nafotený a spracovaný recept :-))) pochvala
kata50
Musí to byť veľká dobrotka. Aj ja používam grilovacie korenie. :-))
maorka
milujem nízkotučný plnený bôčik ... mňaam... neviem, neviem či nebude v sobotu.. robím ho dosť často, no brokolica je pre mňa niečo nové v plnke... už sa teším...
jerica
gratulujem k výhre , máš mäsko krásne upečené určite chrumkavé :-))
modrykamen
Takto naplnený a upečený bôčik môžem na studeno ráno, na obed a večer, ráno.....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia