Foto: hviezdickaz
15 minút
príprava
príprava
100 minút
na 175 - 250 °C
na 175 - 250 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny - bôčik ( narezaný z jednej strany,aby sa vytvorila kapsa ) , cibuľu,slaninu,vajíčka,pór,brokolicu a kápiu.
-
2
Pripravíme si redšiu praženicu - osmažíme slaninu,cibuľu,pridáme vajíčka.Nesolíme.
-
3
Pridáme zeleninu - pór,brokolicu a kápiu.
-
4
Zmesou naplníme bôčik... a zašijeme niťou.
-
5
Preložíme ho na pekáč.Medzitým si pripravíme marinádu z grilovacieho korenia a oleja.
-
6
Bôčik natrieme marinádou ,podlejeme vývarom,zakryjeme druhým plechom a dáme ho piecť na 250 stupňov / 30 minút.Potom teplotu znížíme na 175 stupňov / 60 minút.
-
7
Počas pečenia dávame pozor,aby nám neprihorel,takže ho polievame a podlievame vývarom.Nakoniec navrch natrieme cesnakovú pastu a zapečieme .
-
8
Podávame s ryžou. Dobrú chuť !!!
Diskusia k receptu