Plnený bravčový bôčik (fotorecept)

Autor receptu: hviezdickaz

15 minút
príprava
100 minút
na 175 - 250 °C

Postup

  1. Pripravíme si suroviny - bôčik ( narezaný z jednej strany,aby sa vytvorila kapsa ) , cibuľu,slaninu,vajíčka,pór,brokolicu a kápiu.
  2. Pripravíme si redšiu praženicu - osmažíme slaninu,cibuľu,pridáme vajíčka.Nesolíme.
  3. Pridáme zeleninu - pór,brokolicu a kápiu.
  4. Zmesou naplníme bôčik... a zašijeme niťou.
  5. Preložíme ho na pekáč.Medzitým si pripravíme marinádu z grilovacieho korenia a oleja.
  6. Bôčik natrieme marinádou ,podlejeme vývarom,zakryjeme druhým plechom a dáme ho piecť na 250 stupňov / 30 minút.Potom teplotu znížíme na 175 stupňov / 60 minút.
  7. Počas pečenia dávame pozor,aby nám neprihorel,takže ho polievame a podlievame vývarom.Nakoniec navrch natrieme cesnakovú pastu a zapečieme .
  8. Podávame s ryžou. Dobrú chuť !!!