Foto: aliciakudelova
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme si zemiaky. Vychladnuté ich nastrúhame na jemno, pridáme žĺtok, múku, soľ...vypracujeme cestíčko.
- 2
Takto pripravené cestíčko si nakrájame na malé kúsky. Každý kúsok vyváľkame. Na každý kúsok cestíčka dáme nastrúhaný syr, plátok šunky a opäť syr. Cestíčko zavinieme do malej rolky.
- 3
Rolky vyprážame na oleji. Podávame so zemiakmi s petržlenovou vňatkou a tatarkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak to vyzera super.