Tento receptík som videla niekedy dávno v telke a odvtedy ho robím pravidelne.
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z vody, polohrubej múky, práškového cukru (menej ako keď robíte klasické palacinky)vajca a štipky soli vymiešame cesto.Urobíme palacinky.
- 2
Hotovú palacinku potrieme jednu polovicu taveným syrom, druhú kečupom. Poukladáme na to šunku a šampióny a posypeme nastúhaným tvrdým syrom. Preložíme ju na polovicu a obalíme v trojobale. Toto urobíme so všetkými palacinkami alebo aspoň pokial nám vydržia suroviny.Takto naplnené a obalené palacinky vypražíme na oleji.
- 3
Hotové palacinky zvyknem podávať s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu