Plnené mäso, ako ho má rád cigánsky primáš
Ladislav Fodor
šéfkuchár Wellness Hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2010
šéfkuchár Wellness Hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Nadrobno nakrájanú slaninu dobre opečieme, premiešame s cestovinou uvarenou v slanej vode.
- 2
Pridáme bryndzu, vajce, soľ a čierne korenie a usmažený tuk.
- 3
Plnkou mäso naplníme a pečieme (pravidelne podlievame horúcim tukom). Povrch mäsa môžeme narezať a posypať rascou podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu