Foto: voz12
Tento recept som získala od svojej známej a pretože je to jedlo velˇmi chutné a úsporné ,rozhodla som sa ho uverejnitˇv tejto dobe Zobraziť celý popisTento recept som získala od svojej známej a pretože je to jedlo velˇmi chutné a úsporné ,rozhodla som sa ho uverejnitˇv tejto dobe krízy.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si krídelká.Odrežeme konce,Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku,až po spodok krídelka.
- 2
Príprava plnky.Rožky pokrájame ,pokropíme mliekom ,necháme vsiaknutˇ.Medzitým nakrájame šunku na rezance. Do vajíčok zašlaháme koreniny.Z rožkov vytlačíme prebytočné mlieko,pridáme vajíčka,petržlenovú vnˇatˇa pretlačený cesnak.Premiešame.
- 3
Krídelká naplníme,obalíme v trojobale a vyprážame v horúcom oleji.Ja ich dám po vypražení ešte podusitˇ na lečový základ .Podávam s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu