Ďalšia nezabudnuteľná dobrotka od maminky.
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hlávku kelu rozoberieme na listy a dôkladne umyjeme.Listy povaríme v osolenej vode cca 10 minút.Keď zmäknú, vyberieme ich a vyrežeme z nich tvrdé časti.Jemne poklepeme ako rezne.Na každý kelový list ukladáme plátok šunky,plátok syra a stočíme.
- 2
Takto naplnené a do rezňa vytvarované kelové listy obalíme v trojobale.Vysmážame na zohriatom oleji.
- 3
Plnené kelové rezne podávame so zemiakovým pyré alebo opekanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
....vyzeralo to ako keby tie listy boly plnené ako na plnené papriky ( ryža , mleté mäso,čeir. korenie, vajce soľ ) ...len ako to balili , bola to taká kocka
...tento recept nepoznám tak ho tiež urobím a odskúšam - ukladám
ale ja vyskúšam tieto, sú iné, vďaka @Bambuch za recept...