Plnené kapiové rezne
Štefan Gyurász
šéfkuchár reštaurácie Hrad v Bratislave, 7. marca 2011
šéfkuchár reštaurácie Hrad v Bratislave, 7. marca 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Opečieme červené kapie v rúre, kým zmäknú. Odstránime semiačka a stopky. Snažíme sa, aby kapie zostali celé. Všetky tri druhy syrov zmiešame s korením. Kapie papierovou servítkou osušíme. Každú kapiu pozdĺžne rozrežeme a naplníme syrovou plnkou.
- 2
V tanieri rozšľaháme vajíčko, na ďalší tanier dáme strúhanku, ktorú zmiešame so štipkou soli a sezamovými semiačkami. Naplnené kapie najprv obalíme strúhankou, potom vložíme do vajca a zase späť do strúhanky.
- 3
Na rozpálenom oleji kapie v trojobale vypražíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu