Plnená panenka

docent23 - fotkadocent23, 6. marca 2011
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    Panenku rozrezať a naklepať na tenšie plátky. Na plnku zmiešať vajcia, nakrájané rožky, petržlenovú vňať, soľ. Opražiť nakrájanú cibuľku a pridať k plnke. Špenátové listy zblanžírovať.

  2. 2

    Naklepanú panenku potreť plnkou, a špenátovými listami. Zatočiť. Obaliť do alobalu a piecť v trúbe (180 st.) asi 25 - 30 minút.

  3. 3

    Po upečení našikmo rozkrojiť, postaviť na tanier. Podávať s opečenými zamiakami a ryžou.

Diskusia k receptu

modrykamen
Vidno, že bežne sa bravčová panenka nevyužíva, ale aj takto plnená je výborná a je toho viac, takže obed je lacnejší.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia