Plnená kuracia koža

daskapp - fotkadaskapp, 6. októbra 2012

Mám ho od známej a oblizovala sa celá naša rodina vrátane babičiek a dedkov...

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
na 160 °C

Suroviny

5ks
2ks




Postup

  1. 1

    Kurča zbavíme kože.Naplníme ju plnkou z rožkov nakrájaných na kocky,vajec,mlieka podľa potreby, cesnaku, petržlenovej vňate, soli a vyškvarenej údenej slaniny aj s masťou.

  2. 2

    Plnku dôkladne premiešame ešte skôr, ako ju natrieme na kožu.

  3. 3

    Napokon kožu zvinieme a upečieme do chrumkava.Prajem dobru chuť.

Diskusia k receptu

paeva
určite je to dobrota, ale porad, ako to kura zbavím kožky bez ujmy na zdraví?
violetacamorova
Skvelý recept, kožu z kuraťa mám veľmi rada, na ugrilovanom by som ju dokázala zjesť sama celú, ale tiež by ma zaujímalo ako ju dať dole bez potrhania a tú plnku dávam aj do pečeného kuraťa je výborná.
jeka
Je to dobrý receptík,už som niečo také jedla,
mracik9
Tak toto som dávno nerobila,ja som mäsko urobila na smotane a plnka bola ako knedlík,mňam
daskapp
Ta koža sa da jednoducho zvladnuť, len treba chcieť..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia