Plnená bravčová panenka

gittka - fotkagittka, 22. marca 2010

super občerstvenie pre šibačov

25 minút
príprava
70 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    do panenky spravime dlhým nožom dieru. do diery strčíme klobásku.koniec spojíme špáradlom.

  2. 2

    panenku nasolíme,okoreníme,posypeme vegetou a mletou paprikou.

  3. 3

    dáme na vymastený pekáč,podlejeme trochou vody,zakryjeme alobalom a dáme asi na 50min.piect.potom odokryjeme a dopečieme do ružova.

  4. 4

    dá sa jest na studeno aj teplé.

Recept je zaradený do kategórií:
Bažantie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ja ju plním klobásovým mäsom a zabalím do šlajera.
Tak toto bolo u nás dostať v Bille ako polotovar, pokrájané na roládky, len zapiecť. Viackrát som to kúpila a obed som mal za 3O minút. No a Billu v PD zrušili a už nemáme nič, dokonca aj zohnať kúsok panenky je problém. Billa je síce v Handlovej, ale hore-dole cesta, to by bola drahá panenka. Aj čo píše js je výborné.
Mňam, určite vyskúšam. Kombinácia mäska a klobásky...hmmm, to je moje :-)