Pizza
Foto: sue291

Suroviny

350 g
2 PL
1/2 ČL
1/2 ČL
2 dl
30 g




Postup

  1. 1

    suroviny vymiesame, plech namastime, cesto dame na plech, zapneme ruru na 200 st.

  2. 2

    na cesto dame parky a okraj prehneme a zatlacime

    Pizza - obrázok 2
  3. 3

    cesto potrieme kecupom, naukladame platky salamy, sunky, ananas, suroviny podla chuti, posypeme oreganom a nastruhanym syrom

    Pizza - obrázok 3
  4. 4

    okraje potrieme olejom, pecieme v rure cca 20 min :)

    Pizza - obrázok 4

Diskusia k receptu

kakao
@tiginko : Áno, predstav si, pizza. Nemysli si, že na pizzu existuje jediný recept. Tých je totiž toľko, koľko je ľudí, kt. ju pripravujú — každý ju pripraví ináč. Odporúčam naštudovať písanie otáznikov za vetou, štyri je veľa aj na koňa.
brambora
miesto parkov by som dala hranolceky syra a miesto kecupu pretlak s oreganom a bola by to jedna basen... ale sikovna si... kazdemu ako chuti ;-)
ivav
pizza - nepizza, vyzerá to dobre, určite sa to aj dá zjesť... Koľko je na Slovensku "Talianskych pizzérií" ale ich pizza sa nedá zjesť, hlavne, že človek zaplatí...
merlinja
fúha, že aký nápad. tie párky tam to už je iný upgrade! :o)
sue291
recept mam ho od svagra a u nas doma sa po takejto domacej specialite zapráši :) a dakujem za pochvalu ale aj kritiku :) nech sa vam dari pri sporaku ...mna caka teraz pecenie a zdobenie, linecke su hotove, este samrole, grilazky, torta, "lízatka". modelujem teraz kvietky, listy, aby do soboty "vyschli" :)
stuartsk
otras ....toto okolo pizze ani nešlo to aj moja babka spraví lepšiu ...to je skor nejaky sedliacky koláč kysnuty
deva27
Prečo haníte recept, stuartsk? Ano, je to v style pizzovych kolacov na slovensky sposob - no a čo?! Keď to tak autorka poníma ako pizzu, tak nebudeme sa tu naťahovať o slovíčka. Takýto agenti-provokatéri vždy vedia len mudrovať a znechutiť... Áno, súhlas s Merlinja, s párkou je to také inovatívne, hoci sosyrom by to mohla byť tiež fajnotka. Pozdravujem autorku receptu. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia