Pivný drak

betttynka - bez fotkybetttynka, 26. novembra 2010

U nás veľmi zbožňujeme pikantné jedlá a pivo. Preto sa s vami podelím o tento recept :))

10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

50 g
2 ks
2 ks
10 krajcov
200 g
2 veľké ks
 jemne posekaná




Postup

  1. 1

    Najprv si urobíme feferónkovú nátierku. Zmäknuté maslo postupne vyšľaháme s taveným syrom a so štipkou soľi a napokon vmiešame najemno nasekané feferónky.

  2. 2

    Krajce chleba potrieme nátierkou. Na natretý chlieb kladieme nakárjané plátky syrčekov, posypeme čiernym korením, mletou paprikou, kolieskami nakrájanej cibuľe a pažítkou.

  3. 3

    Prajem dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

ajan16
Tieto chlebíky sú delikatesa k vychladenej plzni.......
bababa
Skusila som to urobit dnes k ranajkam a mal uspech.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia