Suroviny

4 ks
4 plátky
500 g
2 ks
50 g
1/2 šálky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo žemle vyberieme striedku, namočíme ju do mlieka a následne vyžmýkame. Šunku opečieme a uložíme do tepla.

  2. 2

    Na tej istej panvici, na ktorej sme opiekli šunku, rozpustíme tuk z údenej šunky, pridáme paradajky, ktoré sme olúpali a pokrájali, tiež na rezance pokrájané zelené papriky, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.

  3. 3

    Vajce, ktoré sme rozšľahali a pomiešali so žemľou, pridáme k zelenine, ešte dobre premiešame a dopečieme. Keď je jedlo hotové, preložíme ho na zohriatu misu a obložíme opečenou šunkou. Nakoniec dozdobíme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: