Pimientos fotorecept

frezia - fotkafrezia, 14. júna 2016

Komentáre 1 - 15 z 22


pečené papriky sú vždy chutné a takéto som ešte nejedla. Dávaš jednoduché a niečím nové recepty, vďaka:-)
tak s tým korením som na tom rovnako. Teda ja najradšej štvorfarebné. Tieto papriky som videla tuším v Metre, ak tam budú aj nabudúce, určite ich kúpim na vyskúšanie tohto jednoduchého receptu. Ozaj, čo s nimi? Predpokladám ako príloha k mäsu budú fajn
Jeej... Zrovna dnes sme mali na obed. Pimientos fritos. Ja ich davam na velky tanier do stredu stola a kazdy si berie, ako povedala Frezia, ako tapas alebo akoby taku predlohu. Vacsinou k nim robim tortilla de patatas ( zemiakova tortilla ) a pan con tomate ( chlieb s rajcinou ). Pan con tomate je bageta alebo podobny typ chlebov, prekrojeny a natrety rajcinovou stavou a pokvapkany olivovym olejom a solou.
@kukulienka71 , dakujem, si mila.
@tiginko , ano v Metre su urcite, ale vyskytuju sa uz aj v supermarketoch.
Mozes ich pouzit ako prilohu, ale viac sa hodia na predjedla, napr.
 varecha.pravda.sk/recepty/antipasti-misti-/42365-recept.h...

niekedy robime na mensiu misu, podla toho, pre kolko ludi.
predavaju aj tieto:
 varecha.pravda.sk/recepty/lahodkova-paprika-fotorecept/55...

su tiez malicke a rovnako balene. Pripravuju sa ale odlisne.
Dakujem pekne za komentar.
V Spanielsku ich volaju aj pimientos de Padron, daju sa vypestovat aj u nas, ale su citlivejsie na chlad.
... ukladam, vyzeraju fantasticky, ked kupim - vyskusam, doma predpokladam 100% uspech... :))
Milá frezia, aj ja ich mám veľmi rada či už samotné, ako prílohu k mäsku či k rybe.
Prave dnes som ich videla v rewe a premyslala ako ich urobit ) diky za recept )