« Naspäť na tento recept

Pimientos (fotorecept) verzia na vytlačenie

Pimientos su male spanielske papricky, pouzivane casto na tapas. Aj ked su jemne pikantne, moze sa stat, ze nas niektora prekvapi svojou stiplavostou. Mozu sa opekat na grille, alebo v panvici na troske olivoveho oleja.

Autor receptu: frezia

Postup receptu

Postup je uplne jednoduchy. Papricky oplachneme a osusime.
Pimientos (fotorecept) - obrázok 1

V panvici na troske horuceho oleja oprazame papricky na strednej teplote. Ja som mala na elektrickom sporaku cislo 6, sem - tam prehodime. Mozeme to robit aj na grilovacej panvici.
Pimientos (fotorecept) - obrázok 2

Po necelych desiatich minutach su uz hotove. Posypeme ich hrubozrnnou solou a trocha okorenime. To korenie nemusi byt, ale ja korenim vsetko.
Pimientos (fotorecept) - obrázok 3

Suroviny




2
minút
príprava
8
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist