Foto: archaa
Neskutočná citrónová chuť chrumkavých zemiakov...Vhodné ako príloha, ale aj tak samé..
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kukuričnú krupicu, papriku, soľ, korenie a grilovacie korenie zmiešame v miske
-
2
a kolieska zemiakov v nej dobre poobaľujeme, trocha popritláčame
-
3
obaľujeme z každej strany, aj po bokoch
-
4
a opekáme na panvici s olivovým olejom. Po opečení ich vyberieme na papierový obrúsok, kde z nich odsajeme prebytočny olej. Podávame na tanieri pokvapkané citrónovou šťavou a ozdobené petržlenovou vňaťou.
Aj tuším zapíjať sa dá hocičím: pivo, kyslé mlieko, alebo aj červené ....
@hubata : presne tak, zapijat sa da cimkolvek :) ja som na plechu neskusala, daj potom vediet ako to dopadlo...