Pikantné rezne na zemplínsky spôsob
Jozef Hrubovčák
Humenné , 16. novembra 2009
Humenné , 16. novembra 2009
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne z kuracích pŕs jemne naklepeme a osolíme. Potom z francúzskej horčice, jogurtu, čili korenia a ďalších korenín a vegety vymiešame v mise marinádu.
- 2
Do nej namočíme jednotlivé kusy mäsa a na 24 hodín ho uložíme do chladničky. Potom na rozpálenom oleji opečieme rezne z oboch strán.
- 3
K tejto zemplínskej špecialite podávame varené zemiaky a zeleninový šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu