Foto: 27janka
Tieto cestoviny sú vhodné nielen pre celiatikov, ale každého, kto ocení chutné, zdravé a hlavne rýchlo pripravené jedlo. Dnes som ich navarila s pikantnou Zobraziť celý popisTieto cestoviny sú vhodné nielen pre celiatikov, ale každého, kto ocení chutné, zdravé a hlavne rýchlo pripravené jedlo. Dnes som ich navarila s pikantnou omáčkou a syrom grana padano, ktorý im dodal tú pravú korenistú chuť. Obed bol na stole za 15 minút.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do rýchlovarnej kanvice si dáme zovrieť vodu na cestoviny, urýchli nám to prípravu cestovín. Vriacu vodu dáme do hrnca osolíme himalájskou soľou a dáme variť cestoviny.
- 2
Očistíme a nakrájame cibuľku a šampiňóny. V panvici na olivovom oleji opražíme cibuľku so šampiňónmi, pridáme čili papričku, nakrájané paradajky z konzervy (v sezóne použijem z vlastnej úrody), osolíme, okoreníme, krátko povaríme a nakoniec pridáme bazalku.
- 3
Uvarené cestoviny scedíme, dáme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme strúhaným syrom grana padano.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu