Foto: jeery
Chcete si s partnerom lebo partnerku urobiť pekný večer pri bielom vínku.Tak tu je menu ktoré zvládnete za 10 minút.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rozmrazíme krevety v studenej vode .
-
2
Na panvicu pripravíme máslo, ol.olej, pret.cesnak,na jemno pokrájanú kapii a feferonku.
-
3
Krátko orestujeme.
-
4
Pridáme krevety a krátko opražíme.Dlhšou prípravou tuhnú.
-
5
Na koniec osolíme,okoreníme a pridáme petržlenovú vňať.Okamžite teplé servírujeme s opečeným toustovým chlebíkom.
-
6
Keativite pri servírovaní se medze nekladú a preto to nechám na Vás :-)
perfektna praca a vynikajuca maskrta. uz je v poradovniku na najblizsiu
veceru s kvalitnym vinkom