Perkelt z horného stehna

Vladimír Morochovič
nezávislý šéfkuchár, 13. apríla 2015
Perkelt z horného stehna
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

480 g
3 ks stredná
4 strúčiky
1 PL
1 PL
2 PL
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti dohneda. Pridáme nakrájané mäso, mletú červenú papriku a veľmi krátko opražíme, aby paprika nezhorkla.

  2. 2

    Mäso podlejeme vodou a dusíme prikryté, kým nie je mäkké. Pokrm zahusťovať nemusíme, o to sa postará rozvarená cibuľa. Prílohy: Chlieb, halušky, tarhoňa.

Diskusia k receptu

56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Na šéfkuchára veľmi slabý popis postupu receptu.
evanaaa
@kukulienka , však pridaj, kedy chceš :) Ja som už na margo profikuchárov písala neraz a nič sa nemení......ale recept nie je na zahodenie, myslím, že neurobím zle ani keď dám 500 g toho mäsa.
liama
Tieto recepty od profi kuchárov vyzerajú všetky ako by ich písal jeden človek. Amatér.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia