Perkelt z horného stehna
Vladimír Morochovič
nezávislý šéfkuchár, 13. apríla 2015
nezávislý šéfkuchár, 13. apríla 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti dohneda. Pridáme nakrájané mäso, mletú červenú papriku a veľmi krátko opražíme, aby paprika nezhorkla.
- 2
Mäso podlejeme vodou a dusíme prikryté, kým nie je mäkké. Pokrm zahusťovať nemusíme, o to sa postará rozvarená cibuľa. Prílohy: Chlieb, halušky, tarhoňa.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu