Perkelt z horného stehna
			   Vladimír Morochovič
nezávislý šéfkuchár, 13. apríla 2015
		   
		   nezávislý šéfkuchár, 13. apríla 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masti dohneda. Pridáme nakrájané mäso, mletú červenú papriku a veľmi krátko opražíme, aby paprika nezhorkla.
- 2
 Mäso podlejeme vodou a dusíme prikryté, kým nie je mäkké. Pokrm zahusťovať nemusíme, o to sa postará rozvarená cibuľa. Prílohy: Chlieb, halušky, tarhoňa.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu