Perkelt z baraniny alebo jahňaťa

marianne - fotkamarianne, 7. júna 2019 15:50
Ďalšie recepty »
Perkelt z baraniny alebo jahňaťaFoto: marianne

Z webu. Jednoduchšie to už nešlo, ale toto je presne ten typ jedál, ktoré zbožňujem...

Suroviny

1 kg (alebo jahňacie bez kosti)
1 - 2 ks
cca 3 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na tuku speníme polovicu cibule, pridáme mletú červenú papriku, pridáme tiež mäso pokrájané na kocky, zvyšnú cibuľu, soľ a prikryté dusíme.

  2. 2

    Keď sa šťava z mäska vydusí, podlejeme vriacou vodou a udusíme do mäkka. Ku koncu pridáme paradajkový pretlak.

  3. 3

    Jednoduché a vynikajúce jedlo to je. Podávame s čím máme radi: ryža, zemiaky, cestoviny, krajec chleba alebo iba so šalátom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist