Foto: afataga
Zostalo mi jedno kuracie prso pečené v jogurtovej marináde s oregánom aj s výpekom, tak som ho využila
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej osolenej vody som dala variť penne a začala som robiť omáčku: do woku som dala výpek z mäsa a trochu na ňom opražila cesnak
-
2
Za chvíľočku som pridala pokrájaný prs a trochu poopekala
-
3
Pridala som pokrájané paradajky, baraní roh, bazalku, vňať a trochu soli, časť byliniek som odložila na ozdobu
-
4
Podliala som trochu vody z cestovín, pridala som drvené chilli, korenie a oregáno
-
5
Zas som trochu podliala a miešala pár minút, kým sa uvarili penne, omáčka je hotová
-
6
Do omáčky som dala penne a polovicu syra pokrájaného na kúsky a premiešala som
-
7
Na tanieri som ešte posypala syrom, ozdobila bylinkami a pokvapkala olivovým olejom
Diskusia k receptu