Foto: m0nika
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
90 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Surové rebrá sme napichali špičkou noža, aby sa koreniaca zmes dostala "hlbšie" do mäsa. Obalili sme ich v marináde pomiešanej s cibuľou a cez noc nechali odležať v chladničke.
- 2
Druhý deň sme ich pripravili na pečenie.... (poukladali na plech a podliali vodou)...
- 3
... a dali do rúry piecť. Najprv cca hodinu zakryté a potom do chrumkava nechali dopiecť. Boli super, len ich bolo veľmi veľa... pre nás troch na 2x...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
evanaaa, bobkový list bol v pôvodnom recepte, z ktorého sme vychádzali a trošku si ho upravili. Malo ho tam byť viac, ale báli sme sa toho, takto to bolo ok.
jezibabka1, tiež som si myslela, že tie dve kilá budú akurát, lebo moji chlapi sú riadni jedáci, ale mýlila som sa... ale nevadí, ušetrila som si jedno varenie :-)