Pečené korenené kurča

redakcia - fotkaredakcia, 12. marca 2010

Suroviny

1 ks
3-4 PL
1 KL
1/2 KL
1/2 KL
1 KL
4 strúčiky
1 ks
200 ml
4 PL
 štipka




Postup

  1. 1

    Kurča prerežeme na polovicu. Múku zmiešame so soľou, paprikou, koreninami a nadrobno pokrájaným cesnakom. Kurča obalíme v zmesi a poukladáme do vymasteného pekáča.

  2. 2

    Mäso posypeme zvyškami zmesi, tenkými kolieskami cibule a smotanou zmiešanou s olejom. Pečieme pri teplote 200 o C za občasného polievania výpekom.

  3. 3

    Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

Vymazať
komak19
Práve som stal od obednajšieho stola,kurča som spravil podla uvedeného
receptu bolo veľľľmi dobré dá sa povedať vinikajúce.Malá výhrada k
receptu pridať malinko soli.DAKUJEM




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia