Pečené koleno inak

bojar - bez fotkybojar, 12. februára 2012
6 - 8
porcií
30 minút
príprava
120 minút
na 190 °C

Suroviny

3 - 4 kus
3 kus
2 hlávky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibulu očistíme a nakrájame na mesiačiky, cesnak olúpeme a nasekáme na drobno, kolená narežeme priečnym rezom do ktorých zapravíme cesnak. Kolená nasolíme a do hlbokého pekára dáme 1/2 cibule na ňu položíme kolená poriadne posypeme rascou a zakryjeme zbytkom cibule. Podlejeme cca 4 dl vody a zakryté pečieme v predhriatej růre na 190 stupňov 1,5 hod. Potom odkryjeme a ešte pečieme 0,5 hod. Kolená vyberieme do výpeku dáme kyslů kapustu na ňu položíme kolená a ešte pečieme 0,5 hod. Podávame s chlebom.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Česká kuchyňa, Hlavné jedlá, Pečené

Diskusia k receptu

frona
práve dnes som takýto recept dostala v pošte..... :-)))))