Pečená baranina s korením

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

1 kg
2 PL
1 KL
1 KL
3 strúčiky
1/2 KL
2 ks
600 g




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kúsky, opečieme na oleji dočervena, osolíme. Pridáme koreniny, nakrájaný cesnak, šťavu z citróna, podlejeme vodou a dusíme domäkka.

  2. 2

    Potom mäso vyberieme, do šťavy pridáme na krúžky nakrájanú cibuľu a chvíľu podusíme.

  3. 3

    Cibuľu odhrnieme stranou, do hrnca vrátime mäso, prekryjeme dusenou cibuľou, pokvapkáme šťavou z druhého citróna a prudko zapečieme dozlatista v rúre.

  4. 4

    Podávame s ryžou, cestovinami alebo bielym chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia