Paštéta

Jozef Preisinger
kuchár z Camouflage restaurant, 29. októbra 2010
Paštéta
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
150 g
1 ks, malá
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme 2–krát po sebe najemno. Zmiešame s pečienkou rozmixovanou spolu so soľou, dochutíme a dáme do formy. Varíme vo vodnom kúpeli na 130 °C asi 30 minút. Podávame s jarnou cibuľkou a toastom.

Diskusia k receptu

havino
ja milujem paštety,ale nejem ich koli tomu,že je tam pomlete kadečo a dieta hlavne,ale tuto skusim,,ale do akej ormy ju dať,prosm? a nie je to na pliecko malo variť 30 min? mam aj divinu,aj z toho by som rada skusila
dogagador
@havino : recept sice nie je moj, ale si myslim, ze na forme nezalezi, do akejkolvek ju mozno dat. pomlete maso nepotrebujes varit dlho, ide skor o tepelne spracovanie, dlhym varenim ziskavas makkost masa...
evetik
este som ju nerobila,ale vyzera vyborne.Urcite vyskusam.
leaela
Sice stary recept,ale foto ma zaujalo....otvorim to a...."varime vo vodnom kupeli na 130°C asi 30min.....".hm,asi som na hodinach fyziky na zakladnej chybal,ked ucili,ze voda vrie pri 130°C.....a vodny kupel v tlakaci si neviem celkom predstavit,to by bol asi "parny kupel...":-)))...aaaach,tieto "skvosty" od profesionalov aspon obcas pobavia.... ;-)))