Foto: matavarecha
Ďalší sladký recept pre moje =^..^= =^..^=
4-5
porcie
porcie
Postup
-
1
V teplom mlieku rozmrvíme droždie, trošku cukru a necháme vykysnúť. Všetko spolu zmiešame a pridáme kvások a sneh. Cesto musí byť polotekuté necháme vykysnúť cca pol hodiny a opekáme z oboch strán. Podávame spojené lekvárom na to vymiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom. A potom polejeme rozpusteným mrazeným ovocím zmiešaným s cukrom.
- 2
pripravíme cesto, ktoré necháme pol hodiny kysnúť
- 3
pečieme lievance z oboch strán
- 4
pečieme lievance z oboch strán
- 5
mrazené ovocie s cukrom na miernom ohni necháme roztopiť ( nie variť)
- 2
prave mam spraveny "hurger" s karamelizovanymi jablkami
take makkucke! odporucam!